Τα πάντα για τη μοτοσικλέτα σας!!

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Μερικό Σύνολο: 0,00 €

Εντός Αττικής:

Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη μέρα με υπαλλήλους της εταιρείας μας ή από συνεργαζόμενη εταιρεία Ταχυμεταφορών (Courier).
Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 10.00 πμ - 17.30 μμ.

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας χωρίς καμία επιβάρυνση εξόδων αποστολής, για όσα προϊόντα έχετε επιλέξει "Παραλαβή από το κατάστημα" κατά την υποβολή της παραγγελίας. Η παραλαβή γίνεται μετά την επόμενη της παραγγελίας από 10.00πμ - 16.00μμ

spela spelautomater

Εκτός Αττικής & για την υπόλοιπη Ελλάδα:

Οι αποστολές γίνονται:

1. Με τις συνεργαζόμενες εταιρείες Ταχυμεταφορών (Courier) σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. Κατά την αποστολή της παραγγελίας σας, λαμβάνετε SMS στο κινητό που έχετε καταχωρήσει με τον αριθμό αποστολής και την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφοράς.

2. Με πρακτορείο μεταφοράς (1-2 εργάσιμες ημέρες και παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου στην περιοχή σας). Το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον παραλήπτη. Σε αυτή την περίπτωση ο τρόπος πληρωμής είναι κατάθεση του τιμήματος σε μια από τις συνεργαζόμενες τράπεζες πριν από την αποστολή της παραγγελίας.

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας λαμβάνετε αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ανάλυση της παραγγελίας σας. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο, η παραγγελία έρχεται στην εταιρεία και τυχόν πρόβλημα διεκπεραίωσής της θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.